>

ontdek het moois dat texel te bieden heeft

Het Plaatsje van Jos en Anneke is centraal gelegen in de Eierlandse polder op Texel.

Vanaf uw privéterras heeft u een weids uitzicht op de duinenrij van De Muy.

prachtige natuurgebieden vlakbij

Met de fiets bent u in enkele minuten in ‘Het Nationaal Park Duinen van Texel’, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook de Slufter, een uniek natuurgebied waar u lange wandelingen kunt maken, is vlakbij. 

Texel is met maar liefst 135 km veilige fietspaden een bestemming voor echte fietsliefhebbers. Maar er is meer. Regelmatig worden er op Texel sportieve, culturele of culinaire activiteiten georganiseerd. En natuurlijk zijn ook het strand en de zee niet ver weg. Zoekt u rust en ruimte? Ook dat is op Texel ruim voorhanden.

gezellige dorpjes

Het appartement ligt op slechts 5km afstand van de gezellige badplaats De Koog. Ook in het grootste dorp van Texel, Den Burg, bent u met de auto binnen 10 minuutjes. Hier kunt u heerlijk winkelen of culinair genieten in één van de vele restaurants. 

Texel telt in totaal zeven dorpen, waarvan sommigen een bezienswaardigheid op zich zijn. Er is een ruim aanbod aan winkels, gezellige cafeetjes en goede restaurants. Natuurlijk kunt u ook terecht in de verschillende strandpaviljoens. Daarnaast heeft Texel verschillende interessante musea, een bioscoop en een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

U zult zich niet vervelen!

Boek direct Boek direct

tweepersoons appartement op texel

Bent u op zoek naar een tweepersoons appartement op Texel?

Wij verhuren een ruim appartement dat zeer compleet is ingericht. 

 

  • Gezellige woonkamer
  • Compleet ingerichte keuken
  • Eigen parkeerplaats
  • Privéterras met prachtig uitzicht
  • Aparte slaapkamer met tweepersoonsbed
  • Diverse extra faciliteiten